Er du interesseret i...

Bardorf Pinot Meunier Rosé Auslese Randersackerer Ewig Leben

Vingården Weingut Bardorf ligger smukt i den gamle by Randersackerer i vindistriktet Franken omkredset af de stejle vinmarker. Günther Bardorf købte vingården tilbage i 1965 og sammen med sønnen valgte de i 2005 at omlægge gården til økologisk dyrkning. Tiden går og Weingut Bardorf er stille og roligt løbende blevet overtaget af sønnen Stefan Bardorf fra hans far Günther, hvorved det smukke håndværk føres videre i familiens ånd. Gården består i dag af 3 Ha. der ligger rundt om landsbyen som en hestesko og er et vinområde der er kendt for deres vine på de kendte BOCKSBEUTEL flasker ( Flad ellipsoide flaske) og deres Silvaner druesort. I dag er de ét af de 12 vinproducenter der er medlem i ETOS programmet, hvor fokus er på at være miljøvenlig, resurse sparende når det gælder vand og strøm, samt stor fokus på biodiversiteten i marken. Skulle turen en dag gå til Franken, – så kig forbi og nyd frokosten i Weingut Bardorfs egen kro på hovedgaden – LÖWEN i Randersackerer!

Hvor tit smager man dessertvin lavet på blot Champagne druen Pinot Meunier? ALDRIG! Men Stefans håndplukkede Pinot Meunier druer i 10 kg. kasser fragtes forsigtigt ned sidst på høståret, – gerne 1 – 2 uger efter den endelige høst er afsluttet slut september. Sødme fyldte og let køligt presses de forsigtigt og derved opstår den sarte rosa farvet nektar. Denne dessertvin laves kun i gode årgange, da for meget regn og kulde ødelægger muligheden for den rene smag af skovjordbær og rabarber.

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.