Er du interesseret i...

Bourgogne Pinot Noir Le Clos du Château

Bourgogne Tonnerre er et Gallo-romersk vinområde der har dyrket helt tilbage til 9.århundrede! I dag ejes det af 5.generation – de 3 brødre Éric, Emmanuel og lillebror Hervé. I fællesskab dyrker de 135 tønderland som dækker både Bourgogne Tonnerre og Chablis. Tonnerres området er verdenskendt for sine flotte og elegante Bourgogner og høster mange priser rundt om i verden. Som etiketten antyder, så ligger markerne med Pinot Noir vinstokkene tæt på vingården – “le Clos du Château” og dyrkes efter de økologiske forskrifter, og regnes med at være i mål med “Det grønne øko-blad” på etiketten i 2024.

Bourgogne Pinot Noir Le Clos du Château er rød bourgogne af 100% Pinot Noir. Jordbunden er klassisk Limestone og Kimmerid lerbund, – hvor vinstokkene står rank i området Èpicier. Den alkoholiske proces foregår klassisk i ståltanke og herefter flyttes 60% af vinen over på  franske egetræsfade, hvor processen får ro i hel 20 måneder. Hermed udvindes både de mineralske og klassiske Bourgogne noter som vi kender god Bourgogne.

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.