Er du interesseret i...

Ca del Bric Mansur Barbera del Monferrato DOC

Ca del Bric er en lille familie ejet vingård tæt på byen Genova. Gården har tidligere været i familiens eje, men blev solgt pga. dødsfald. Først i 1991 blev den falleret vingård igen i familiens eje og ejes i dag af Giuseppe og hans kone Erika. De har efterfølgende valgt at blive  certificeret som økologisk landbrug i 2008. For som Giuseppe udtaler: “Når éns børn skal løbe frit på markerne, så skal det ikke være med bekymring over, at man lige har sprøjtet druerne som ens børn går og spise af!” Og det har været en rigtig beslutning! Ikke blot overfor børnenes sundhed, men også med tanker for de kommende generationer, miljøet og bæredygtigheden i området. Det har også vist sig, at efter omlægningen, så har flere flotte priser fundet vejen til dem, –  for deres vine! I 2011 besluttede man yderligere, at stoppe helt med at tilsætte lidt sulfitter i vinene. Navnet Ca del Bric kommer sig af, at gården oprindeligt hed Cascina Bricco og betyder frit oversat: “Hus på toppen af bjerget”.  Men da man valgte at starte vingården op igen, skulle en gård med respekt for sig selv jo også have en hund, – og navnet blev Bric. Derfor dette logo med hunden på som vingårdens mascot!

Ca del Bric Mansur er en frugtig og elegant rødvin der er lavet efter alle kunstens regler! Mansur er navnet på en munk der levere i området og som forsvarede friheden i Monferrato. Hans gravsten står den dag i dag stadig på en gård i Mandrogne. Et citat fra ham er: “I vin er der ikke kun sandhed, men også glæde, så derfor lad os hejse vores glas mod himlen!” Vinstokkene står i 280 moh. og har rødderne plantet i kalket mergel og Limestone  jordbund. Markens druer kommer fra vinmarker der ligger bag vingården og grøn høstning er med til, at frembringe mest muligt smag i druerne. Vinen har beholdt sine flotte røde bær noter, da man valgt mosten skal forblive på ståltanke og ikke i træfade.

 

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.