Er du interesseret i...

Ca del Bric Mon Blanc

Ca del Bric er en lille familie ejet vingård tæt på byen Genova. Gården har tidligere været i familiens eje, men blev solgt pga. dødsfald. Først i 1991 blev den falleret vingård igen i familiens eje og ejes i dag af Giuseppe og hans kone Erika. De har efterfølgende valgt at blive  certificeret som økologisk landbrug i 2008. For som Giuseppe udtaler: “Når éns børn skal løbe frit på markerne, så skal det ikke være med bekymring over, at man lige har sprøjtet druerne som ens børn går og spise af!” Og det har været en rigtig beslutning! Ikke blot overfor børnenes sundhed, men også med tanker for de kommende generationer, miljøet og bæredygtigheden i området. Det har også vist sig, at efter omlægningen, så har flere flotte priser fundet vejen til dem, –  for deres vine! I 2011 besluttede man yderligere, at stoppe helt med at tilsætte lidt sulfitter i vinene. Navnet Ca del Bric kommer sig af, at gården oprindeligt hed Cascina Bricco og betyder frit oversat: “Hus på toppen af bjerget”.  Men da man valgte at starte vingården op igen, skulle en gård med respekt for sig selv jo også have en hund, – og navnet blev Bric. Derfor dette logo med hunden på som vingårdens mascot!

Ca del Bric Mon_Blanc er en elegant hvidvin der er lavet efter alle kunstens regler! Vinstokkene står i 290 moh. og har rødderne plantet i kalket og Limesone jordbund. Marken druerne kommer fra hedder Saliró og får lange kølige nætter på disse højder. Grøn høstning er med til, at frembringe mest muligt smag i druerne. Druerne presses forsigtigt og mosten kommes på tanke ved temperaturer 15-17C. Herefter fyldes vinen på små egetræsfade og får aromaer fra træet i 8 måneder. MON BLANC betyder 2 ting, – f.eks. betyder det på fransk “My idea of a white wine” og også på italiensk forkortet: MONFERRATO Bianco!

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.