Er du interesseret i...

Cantamessa “CIOT” Barbera D´Asti DOCG Superiore

Cantamessa er en skøn familie drevet vingård, som er beliggende 13 km. syd for byen Asti i Alto Monferrato, – på kanten af Langhe. Her finder du den lille italienske by Costigliole d´Asti i det sydlige Piemonte. Her møder du sønnen Luca, som stille og roligt er ved at overtage vingården fra sine forældre Aldo & Giuliana. Vingården har været i familiens besiddelse siden 1870 og har siden 2020 været 100% økologisk certificeret. Med fuld fokus på bæredygtige tiltag både i marken og i vineriet, samt nogle af områdets mest fyldige og smagsfyldte druer, – så må man sige, at druesorten Barbera viser sit fulde potentiale, terroirets personlighed og styrke hos Cantamessa!

“CIÓT” er en smuk, fyldig Barbera d´Asti Superiore der er udvundet fra Barbera druen på min. 35 år gamle vinstokke. Navnet “CIÓT” er navnet på Luca´s farfar – Lorenzo Ciót og er hermed en hyldest til hans passion til vinstokkene og familie gården.  Jordbunden er ler og limestone og macerationen forløb i 15 dage ved en temperatur 28-30 C. Efterfølgende med 20 – 24 måneder på brugte franske og slovenske 2500 liters egetræsfade, ender man med dette smukke eksemplar af en velbalanceret og yndefuld Barbera d´Asti Superiore!

 

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.