Er du interesseret i...

Cantamessa Moscato D´Asti DOCG

Cantamessa er en skøn familie drevet vingård, som er beliggende 13 km. syd for byen Asti i Alto Monferrato, – på kanten af Langhe. Her finder du den lille italienske by Costigliole d´Asti i det sydlige Piemonte. Her møder du sønnen Luca, som stille og roligt er ved at overtage vingården fra sine forældre Aldo & Giuliana. Vingården har været i familiens besiddelse siden 1870 og har siden 2020 været 100% økologisk certificeret. Med fuld fokus på bæredygtige tiltag både i marken og i vineriet, samt nogle af områdets mest fyldige og smagsfyldte druer, – så må man sige, at druesorten Barbera viser sit fulde potentiale, terroirets personlighed og styrke hos Cantamessa!

Moscato d´Asti er en smuk,  frugtig og sødmefyldt dessertvin, med lette bobler på tungen. Den er udvundet fra Moscato Bianco druen på min. 10 – 20 år gamle vinstokke. Jordbunden er ler og limestone og efter druerne er presset til most, samt fermenteret ved lav temperatur  af 15 C., herefter påfyldes den gæret most på tryktanke (Charmat Method) og man ender med dette smukke eksemplar af en velbalanceret og yndefuld Moscato d´Asti!

 

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.