Er du interesseret i...

Cantamessa “Perlei” Piemonte DOC Rosato

Cantamessa er en skøn familie drevet vingård, som er beliggende 13 km. syd for byen Asti i Alto Monferrato, – på kanten af Langhe. Her finder du den lille italienske by Costigliole d´Asti i det sydlige Piemonte. Her møder du sønnen Luca, som stille og roligt er ved at overtage vingården fra sine forældre Aldo & Giuliana. Vingården har været i familiens besiddelse siden 1870 og har siden 2020 været 100% økologisk certificeret. Med fuld fokus på bæredygtige tiltag både i marken og i vineriet, samt nogle af områdets mest fyldige og smagsfyldte druer, – så må man sige, at druesorterne Chardonnay og Pinot Noir viser sit fulde potentiale, terroirets personlighed og styrke hos Cantamessa!

“PERLEI” er en smuk, fyldig Rosévin der er udvundet fra 70% Chardonnay og 30% Pinot Noir på min. 5 år gamle vinstokke. “Perlei” betyder på italiensk “for hende” og er også navnet på gården som Luca´s farmor opvoksede på. Jordbunden er ler og limestone og macerationen forløb i 3 timer ved en temperatur af 15 C. Perfekt til terrassen mens der nydes Canapés i skyggen!

 

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.