Er du interesseret i...

Haegi D´Alsace Emotion Brut Excellence

Domaine Haegi er en familie ejet vingård beliggende i hjertet af byen Mittelbergheim hvor der findes kalkstensbakker så langt øjet rækker rundt om gården. Byen er udnævnt som ”Én af de smukkeste landsbyer i Frankrig” dahusene er bygget af lyserøde – grå kalksten fra undergrunden. Gården kan spores helt tilbage til 1932 hvor den har været i familiens eje, men først i 1932 vælger Bernard Haegi sammen med sin kone Emmy, at ligge jorden om til vindyrkning. I 2013 blev gården certificeret til økologisk vindyrkning, hvilket var et valg Bernards søn Daniel og hans hustru Sylvie valgte, og som fortsætter med de flotte Alsace vine, samt troen på økologisk dyrkning og kærligheden til terroirs og druerne. I dag består vindyrkningsarealet af 9 Ha. fordelt på de kendte vinområder i Alsace, – Mittelbergheim og Eichhoffen. Der slås græs langs vinstokkene og hver anden række pløjes for at fremme dyb rodfæstning af vinstokkene. Daniel gør meget ud af, at nære jorden med naturlig gødning, så som klippet grenaffald, grøn høstning af druer der bliver liggende på jorden så ”man fodrer jorden med dens egen energi og derved nærer planten.” Alle vinene vinificeres i egen kælder og også aftapning foregår på Domaine Haigi, – hele vin-cyklussen tages der hånd om på Domaine Haegi!

Emotion Brut L´Excellence du Crémant d´Alsace er en ekstra ordinær Crémant der består af 100% Chardonnay druer. Vinstokkene er 13 år gamle og specielt udvalgt til netop denne Crémant pga. beliggenheden. Jordbunden består af let lerjord og Limestone. Druerne er håndhøstet og kommes i små 12 kg. kasser, hvor de transporteres i vogne med køl på. Processen er klassisk ”Champagne metode” og på temperatur styret ståltanke, hvor de døde gærceller får lov til, at give den velkendte ”gærduft”. Her står vinen på bærmen i 36 måneder.

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.