Er du interesseret i...

Don Jacobo Vendimia Seleccionada

Don Jacobo er et familie ejet vineri der ejes af Bodegas Corral og har en lang historie helt tilbage til 1898 med vindyrkning. Gården er beliggende smukt i naturen i hjertet af Rioja Alta området. I 1974 byggede man en ny vingård som blev placeret langs pilgrimruten i Spanien – Camino de Santiago eller også kendt som ” St. James ruten”. Lokalt bedre kendt som “La Ruta Jacobea”! Man valgte derfor at hylde og navngive gården efter denne meget gamle tradition: Don Jacobo. Hver år passerer over 250.000 pilgrimme deres vingård og stopper op for at få et hvil, et glas vand og muligheden for at smage et glas skønt lokalt Rioja vin på den smukke terrasse. Man valgte at gå den økologiske vindyrknings vej i 2005 og var endelig i mål i 2020! Alt beskæring, grøn høstning og årets høst foregår ved håndkraft og kontrolleres af WFCP (Wineries For Climate Protection), som er en organisation der vejleder året rundt de vineriet der ønsker at gøre en forskel for bæredygtigheden og miljøet! Man har en vision om at dyrke ældgamle, sjældne, men lokale sorter der er “gået i glemme bogen” og fremkalde de smagsnoter der i tidernes morgen har været muligt.          Alt i alt – flot gammelt håndværk med hjertet for naturen og fremtidens miljø!

Don Jacobo Vendimia Seleccionada er en fyldig rødvin fra Rioja regionen, – nærmere Rioja Alta. Vinmarkerne ligger på bakken Moncalvillo og vinstokkene er mellem 20 og 60 år gamle. Vinstokkene knejser på skråningen helt op til 400 og 600 moh! – Og opnår derved friskhed og flot syre i druerne. Jordbunden er leret og med mange mindre sten der holder jorden varm i de kølige højder. Da druerne dyrkes økologisk er der minimal involvering i druernes vækst og naturen får lov til, at gå sin gang. Teksten på etiketten “Vendimia Seleccionada” betyder at denne vin kun produceres i de år hvor moder natur har givet muligheden hertil. Kvaliteten skal være i højt niveau! Gæringen foregår på ståltanke og kun ved natur gær, minimal filtrering og hvor efterfølgende vinen hviler 6 måneder på flaske inden den er klar til videre salg.

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.