ENE Elderflower Wild Distillery

304,25 kr.

0.1/5

ENE er en økologisk gin serie fra det Bornholmske craft destilleri Wild Distillery på Bornholm. 

Idemand og ejer Henrik Nerst har altid brændt for det rene og dygtige håndværk, samt høj kvalitet! Der destilleres over 6 gange hvilket i sig selv er et højt kvalitets niveau og derfor medfører den rene smag af æteriske olier. Selve Pott Still apparatet er produceret af håndbankede kvalitets kobberkedler fra Müller Brennereianlagen i Oberkirch. ENE er ikke bare en forkortelsen enebær, det er en filosofi om at finde ind til kernen af den rene og balancerede gin. Med udelukkende økologiske ingredienser er det lykkedes at fremstille en serie på 13 spændende typer gin indtil videre…

ENE Elderflower – Limited edition!

Vi er så glade for at vi igen i år kan introducere vores hyldeblomst gin. Når hyldeblomsterne begynder at lyse skoven op som hvide blomsterskærme, melder sommeren sin ankomst i Danmark.Så længe vi kan huske, har vi været med til at plukke hyldeblomst der er blevet til velsmagende, læskende saft. Det var altid til stor begejstring i sommerens varme!
Derfor var der ingen tvivl om, at vi skulle lave en gin med hyldeblomst.

ENE Organic Elderflower er ikke blot nostalgi for os om vores barndorm, det er også vores forsøg på at indkapsle smagen af dansk sommer. Ginnen er destilleret med friskplukket hyldeblomst og hyldeblomstsaft fra Bornholms mosteri og skal nydes med tør tonic.

Ene Organic Gin – Elderflower passer perfekt med en Elderflower Tonic fra Fever Tree. Elderflower tonic åbner op for ginnens aroma og giver dig smagen af dansk sommer. Dette er den eneste gin som vi producerer, hvor vi på magisk vis får de gyldne farve med i destillatet.

8 på lager

Produktinformation

Vægt 1 kg
Område

Bornholm

Druesort

Enebær

Alkohol Procent

40%

Dyrkningsmetode

Økologisk

Fad/Ståltank

Pot Still

Smagsnoter

Enebær

Land

Danmark

Område

Bornholm

Produkt information
Vinen:
Servering: