Er du interesseret i...

ENE Navy Strenght Wild Distillery

ENE er en økologisk gin serie fra det Bornholmske craft destilleri Wild Distillery på Bornholm. 

Idemand og ejer Henrik Nerst har altid brændt for det rene og dygtige håndværk, samt høj kvalitet! Der destilleres over 6 gange hvilket i sig selv er et højt kvalitets niveau og derfor medfører den rene smag af æteriske olier. Selve Pott Still apparatet er produceret af håndbankede kvalitets kobberkedler fra Müller Brennereianlagen i Oberkirch. ENE er ikke bare en forkortelsen enebær, det er en filosofi om at finde ind til kernen af den rene og balancerede gin. Med udelukkende økologiske ingredienser er det lykkedes at fremstille en serie på 13 spændende typer gin indtil videre….

ENE Navy Strenght holder en alkoholprocent på over 57% og giver en mere intens gin oplevelse. Navy Strength stammer fra gammel søfartstid, hvor den engelske marine tjekkede kvaliteten på ginen ved at teste om den kunne antænde sort krudt! Kunne den det, holdt den over 57% og var hermed godkendt til turen.

Prøv den klassiske G/T med citron eller lime og en tør tonic.

 

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.