ENE Wild Botanicals Gin Wild Distillery

631,49 kr.

0.1/5

ENE er en økologisk gin serie fra det Bornholmske craft destilleri Wild Distillery på Bornholm. 

Idemand og ejer Henrik Nerst har altid brændt for det rene og dygtige håndværk, samt høj kvalitet! Der destilleres over 6 gange hvilket i sig selv er et højt kvalitets niveau og derfor medfører den rene smag af æteriske olier. Selve Pott Still apparatet er produceret af håndbankede kvalitets kobberkedler fra Müller Brennereianlagen i Oberkirch. ENE er ikke bare en forkortelsen enebær, det er en filosofi om at finde ind til kernen af den rene og balancerede gin. Med udelukkende økologiske ingredienser er det lykkedes at fremstille en serie på 13 spændende typer gin indtil videre…

WILD Botanicals Gin laves i meget begrænset mængde, en gang om året.
Dette er vores 2019 høst der nu er frigivet.
Hele processen fra at sanke enebær i naturen på Bornholm, til destillering af ginnen, er udført af Master Distiller Henrik Nerst selv.
Vilde, bornholmske enebær
Med tilladelse fra Naturstyrelsen har vi fået en unik mulighed for at sanke vilde bornholmske enebær i den spændende, bornholmske natur.

Det er sjældent, at der produceres gin uden brug af andre ingredienser/botanicals. Men Wild Botanicals er lavet på 100% bornholmske enebær, og det er helt med vilje. Det gør at man kan smage forskellen på de forskellige årgange, og hvordan det bornholmske terroir og vejr har påvirket ginnen.
Smagsmæssigt er den selvfølgelig domineret af enebærrenes friske aroma.
Dette er vores bud på den perfekte gin lavet på de vilde, bornholmske enebær. Ginnen er ikke tilsat sukker eller andre ingredienser end enebær.

Prøv den “neat” med lidt frisk is, eller nyd den med en masse frisk is, samt tør tonic toppet med lidt limeskal.

(350 eksemplarer.)

8 på lager

Produktinformation

Vægt 1 kg
Land

Danmark

Område

Bornholm

Druesort

Enebær

Alkohol Procent

45%

Dyrkningsmetode

Økologisk

Fad/Ståltank

Pot Still

Smagsnoter

Enebær

Produkt information
Vinen:
Servering: