ENE Wild Sloe Gin 2018 Wild Distillery

631,49 kr.

0.1/5

ENE er en økologisk gin serie fra det Bornholmske craft destilleri Wild Distillery på Bornholm. 

Idemand og ejer Henrik Nerst har altid brændt for det rene og dygtige håndværk, samt høj kvalitet! Der destilleres over 6 gange hvilket i sig selv er et højt kvalitets niveau og derfor medfører den rene smag af æteriske olier. Selve Pott Still apparatet er produceret af håndbankede kvalitets kobberkedler fra Müller Brennereianlagen i Oberkirch. ENE er ikke bare en forkortelsen enebær, det er en filosofi om at finde ind til kernen af den rene og balancerede gin. Med udelukkende økologiske ingredienser er det lykkedes at fremstille en serie på 13 spændende typer gin indtil videre…

WILD Sloe er en ny serie gin fra det Bornholmske Craft destilleri Wild Distillery. WILD Sloe laves i meget begrænset mængde, en gang om året. Dette er vores 2018 høst.
Med tilladelse fra Naturstyrelsen har vi fået en unik mulighed til at bruge enebær og slåen fra Bornholm. Det hele er sanket af Master Distiller Henrik Nerst. Tilbage på destilleriet har vi lavet denne unikke gin med aromaer fra Bornholms vilde natur!

Wild Sloe tilsat udblødte slåenbær høstet i 2018 af Henrik Nerst. Efter høst har den lagret i et år med slåenbærrene. Efterfølgende er den igen blevet tilsat enebær for at bevare det friske udtryk, som enebær giver. Til sidst har den lagret et halvt år på amerikansk egetræ, inden den kom på flaske.
Der er ikke tilsat sukker eller nogen former for sødemidler, hvilket gør at Wild Sloe ikke er ligeså sød som en typisk slåen gin.
Den skal helst nydes ren.

(350 eksemplarer.)

8 på lager

Produktinformation

Vægt 1 kg
Land

Danmark

Område

Bornholm

Druesort

Enebær

Alkohol Procent

45%

Dyrkningsmetode

Økologisk

Fad/Ståltank

Pot Still

Smagsnoter

Enebær

Producenter

ENE Wild

Produkt information
Vinen:
Servering: