Er du interesseret i...

Fleur de Charlotte Carbernet Sauvignon

Château Canet blev grundlagt i 1126 af Bernard de Canet, en livslang vinentusiast. Familien Lemstra – Bake af Hollands-Newzealandsk oprindelse overtog ejerskabet i 2003 efter at have tilbragt 20 år i Bourgogne. Vingården er på 50 hektar, slottet som liger på den i dag, familie drevne ejendom er på 115 hektar og er omgivet af skove og olivenlunde.

Regionen er kendt som ”Balcons de IÁude”, som ligger i den meget vestlige del af Languedoc vinregionen, syd for Frankrig. Området er rigt på kalksten og ler. Klimaet er middelhavet, som nyder godt af påvirkningen af de to vinde: ”The Cers” (en kølig vind der kommer fra Atlanterhavet) og ”The Marin” (en middelhavsvind) Dette `dobbelte klima´ er med til at producere frisk – elegant hvidvin og fyldige rødvine.

Fleur de Charlotte består af en serie vine, skabt i forbindelse med den sidste fødte datter, ved navn Charlotte. Hun er født og opvokset imellem vingården og kælderen på Château Canet, og som den yngste generation af Lemstra-Bake familien. Vinen afspejler en ungdommelighed og elegance ligesom Charlotte.

Vinen på Château Canet er produceret bæredygtigt og efter de økologiske regler ”Terra Vitis” specifikationer siden 2003. Og i flere år har de også været HVE-3 certificeret, hvilket er det højeste niveau af certificering af den Franske regering.

På vinflaskerne finder man Château Canet´s ECO ”Friendly” logo, som vidner om vores engagement i miljøet. Alle vinene tapes på Château Canet, for at nedbringe sulfitter i vinen, så hver gang vinen presses, filtreres eller aftappes, så udskiftes ilten med nitrogen.

Cabernet Sauvignon er lavet på 100 % Cabernet Sauvignon druer, med det varme klima er det vigtigt at druerne høstes på det rigtige tidspunkt for at opnå den optimale balance imellem frugt og tanniner, og med et niveau af syre der vil garantere en frisk og indbydende vin.

Vinen gennemgår en kold maceration, for at få en skånsom gæringsproces, imens vinen modnes i ståltanke i flere måneder, før den tapes på flasker.

En klar, strålende rubinrød farve, næsen mødes af de dominerende noter af solbær, og mørke frugter. I ganen er vinen saftig, frugtig og blød, uden bitre undertoner. 

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.