Le Carline Resiliens Rosso 2021

99,32 kr.

0.1/5

Le Carline er en familie ejet vingård på landet i området Pramaggiore i Veneto, som drives af Daniele, Diana, Claudia og Alessandro til dagligt. Vingården valgte at drive økologisk landbrug allerede i 1988, – og var derfor én af pionererne i området inden for Økologi Certificering. Der tilsættes slet ikke sulfitter til deres vine, selv om det i begrænset mængde er lovligt, – for man ønsker at naturen skal styre processen og finder det desuden helt unødvendigt, hvis man laver kvalitet i vinens verden. Jordbunden er kalkholdigt og lerjord der er veldrænet. Der grøn høstes og sikres derved, at vinstokken kun bruger dens kræfter fuldt ud på de klaser der forbliver på planten. Helt igennem gennemført bæredygtig tankegang – fra mark til vineriet!

Le Carline Reciliens Rosso er en frugtig og sprød rødvin med fyldige noter af godt håndværk! En helt ny måde at anskue økologisk vindyrkning på er, at man benytter druesorter der viser flotte smags karakterer, samt er yderst resistens for svampesygdomme. De virker rigtigt godt som økologiske dyrket, og har en personlighed der klimamæssigt passer til vinområdet. Man kalder det “PIWI grapes” og er for den almindelig vininteresseret ukendt. I dette blend har man valgt at benytte følgende druesorter: PRIOR, ROESLER, CABERNET CORTIS, CABERNET CARBON, CABERNET VOLOS, CABERNET EIDOS, MERLOT KANTHUS og sidst men ikke mindst MERLOT KHORUS. Man “drejer” simpelthen den klassiske tankegangen væk fra de tidligere fastlagte druesorter og processer, og tænker mere miljø og bæredygtighed ind i dyrkningen. Og hvad gør det, når resultatet ovenikøbet er fantastisk!?

176 på lager

Produktinformation

Vægt 1 kg
Land

Italien

Område

Pramaggiore (Veneto)

Druesort

Prior, Roesler, Cabernet Cortis, Cabernet Volos, Cabernet Carbon, Cabernet Eidos, Merlot Kanthus og Merlot Khorus.

Alkohol Procent

13%

Dyrkningsmetode

Økologisk og Vegansk.

Fad/Ståltank

Ståltank

Smagsnoter

Vanilje, brombær, kirsebær.

Producenter

Le Carline

Produkt information
Vinen:
Servering: