Er du interesseret i...

Rinaldi Brachetto d`Acqui

Rinaldi Winery i Piemonte er et lille familie foretagende hvor grundlæggeren Oresté Rinaldi sammen med sin søn Andrea driver det lille landbrug. Du mødes med smil og latter og er ikke i tvivl om, at deres fokus er et bæredygtigt landbrug, hvor biodiversiteten er i højsæde. Overfor gården ligger deres flagskib af en vinmark smukt med beplantning af druerne Moscato og Brachetto på Valmorana marken. Vingåden er Andreas slægtsgård og Ricoldone vingården er noteret som historisk bevarings værdigt.

Brachetto er indbegrebet af “Rød Asti”, – som kan nydes af alle! Druerne presses og maceration på druens skind sættes i gang. Dette varer 2 hele dage hvor aromaer og farve trækkes ud i mosten. Fyldige smage af diverse røde bær som bringer minder frem om sommer i farmors have! Denne vin kan nydes både som velkomst drink, hygge på terrassen eller som dessertvin der kan nydes til mørk chokolade med diverse røde friske bær.

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.