Er du interesseret i...

Rinaldi Panta Rei – Monferrato Rosso

Rinaldi Winery i Piemonte er et lille familie foretagende hvor grundlæggeren Oresté Rinaldi sammen med sin søn Andrea driver det lille landbrug. Du mødes med smil og latter og er ikke i tvivl om, at deres fokus er et bæredygtigt landbrug, hvor biodiversiteten er i højsæde. Overfor gården ligger deres flagskib af en vinmark smukt med beplantning af druerne Moscato og Brachetto på Valmorana marken. Vingåden er Andreas slægtsgård og Ricoldone vingården er noteret som historisk bevarings værdigt.

Panta Rei betyder “elegant skråning”, – for det er hvad vinmarken den er! Flot placeret i dagslys med elegant skråning i landskabet dyrkes både Barbera og Cabernet Sauvignon på marken til blot denne vin. Udvalgte drueklaser fra begge druesorter tørres på stativer i 10-12 dage inden de tilføjes i mosten. Gamle franske egetræsfade benyttes da disse ikke giver for kraftige tanniner.

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.