Er du interesseret i...

Schwarz Chardonnay Trockenbeerenauslese

Weingut Schwarz er en familie ejet vingård i det vestlige Østrig, – nærmere byen Salzburg, hvor de smukke barok bygninger ligger på stribe og derfor er optaget i UNESCO´s Verdens arvliste i 1996. Området er mest kendt for deres elegante rødvine, men tag ikke fejl af deres smukke hvidvine og stilrene dessertvine.  I dag er det sønnen Reinold der er kørt i stilling for at overtage vingården efter hans forældre Anna & Alois, – og som fortsætter det store arbejde i, at lade naturen selv være en del af processen, –  af det at lave fantastiske sprøde østrigske vine: “Vindyrkning og vinfremstilling som vores forfædre gjorde.”

Schwarz Chardonnay Trockenbeerenauslese er produceret efter den tyske klassifikation og betyder, at winemakeren kun laver denne vin af sent høstede, specielt udvalgte og enkelvis plukket druer der er angrebet af ædel råddenskab samt overmodenhed, – også kaldet Skimmelsvampen Botrytis Cinerea. Druerne presses, gæres og lagres for sig selv og kræver mosten indeholder mellem 150 og 154 grader Oechsle, for at kunne få denne betegnelse. I Østrig skal den angrebet drue dog blot have en skal vægt på 30 grader KMW og bliver altid produceret med en noble-sødme.

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.