Er du interesseret i...

Schwarz Sauvignon Blanc

Weingut Schwarz er en familie ejet vingård i det vestlige Østrig, – nærmere området Schrattenberg, hvor de smukke barok bygninger ligger på stribe og derfor er optaget i UNESCO´s Verdens arvliste i 1996. Området er mest kendt for deres elegante rødvine, men tag ikke fejl af deres smukke hvidvine og stilrene dessertvine.  I dag er det sønnen der er kørt i stilling for at overtage vingården efter hans forældre og som fortsætter det store arbejde i, at lade naturen selv være en del af processen, –  af det at lave fantastiske sprøde østrigske vine. 

Denne østrigske Sauvignon Blanc er indbegrebet af mineralitet, sprødhed og grønne æbler samt stikkelsbær. Den er dyrket på 2 små marklodder der ikke er højtliggende, da man ønsker at bevare frugtnoterne i vinen. Dette er muligt da markerne ligger i læ af de vestlige bjerge og derved får mest muligt sol i området. Sønnen Franz viderebringer filosofien videre fra sine forældre, – med fuld fokus på ingen sprøjtegift, kunstgødning, men bistader i marken til bestøvning.

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.