Er du interesseret i...

Sturm Riesling orange trocken “Remember Tbilisi”

Weingut Sturm er en lille familie vin gård med Martin Sturm bag roet. Vi er i det nordlige Mittelrhein hvor området er kendt for gamle middelalderborge, utrolige smukke maleriske landsby huse og de mest stejle vinmarker – helt op til 70% hældning! Jordbunden består af kraftig skiffer og er perfekt til druen Riesling. Elegante vine med klare mineralske noter giver sit terroir udtryk i dette lille vinområde til højre for Ahr. Det er dyrt at dyrke vin i dette område pga. ALT foregår ved håndkraft! Martin valgte i 2010 at starte op som økologisk vinbonde på de 4,1 Ha han var ejer af. Som uddannet journalist og ønolog, var det ikke svært at tage den beslutning om økologisk retning. Vinstokkene er over 50 år gamle og knejser flot på de meget stejle skråninger, hvor floden Rheinen bugter sig igennem landskabet.

Sturm Remember Tbilisi er den første Orange vin Martin har lavet og er et længe ventet ønske om, at prøve kræfter med denne vin stil. mArken er under 1 ha. og består af vulkansk aske, skifer og løs ler jord. Druerne er specielt valgt da Martin plantede dem for en del år siden i 2013, da det er en sjælden Riesling sort fra 1900 tallet i Mosel området. Druen har en meget fin og tynd skal og er derfor sart at dyrke, men indeholder mange flotte smagsnoter og elegance! I vineriet håndsorteres drueklaserne og efterfølgende fjernes stilken på klaserne. Druerne kommes i åbne ståltanke og pigeage i en hel måned så skallerne får mulighed for, at levere farve, aromaer og duft ud i mosten. Herefter fyldes den ufiltreret vin på flasker. “REMEMBER TBILISI” er en hyldest til Orange-vinens vinområde i Georgien, hvor Martin har været personligt og lært sine færdigheder i “Orange Vin” i 2014 – 2015.

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.