Er du interesseret i...

Tack & Glou Vin D`Alsace (Magnum) Pinot Noir

Vignoble & Klur er en meget lille familiedreven vingård, som er beliggende i den lille by Katzenthal lige udenfor byen Colmar i nordvestlig retning. Man har dyrket vin i området siden 1700 tallet, så valget faldt meget nemt, da familien Klur forelskede sig i denne lille vingård. Faren ved navn Clément Klur valgte i 1999 at omdanne gården til økologisk og biodynamisk vindyrkning og i 2019 ønskede Elisa, som er datteren i familien, stille og roligt at blive kørt i stilling til overtagelse af gården. Så 2019 er Elisas egen høst og vinfremstilling, hvor hendes præg på vinene kommer til udtryk, – og det gøres flot og elegant! I dag har de 1,5 Ha og fremstiller beskeden 5 slags vine. Mark loddene er delt op i 2 forskellige jordbundstyper: Ler-kalksten og granit, så store forskelle viser sig i vinene alt efter hvor de plukkes på terroiret. Elisa er uddannet guldsmed og via hendes smukke naturlige smykkeserie ”Tack & Glue”, formidler hun vinens historie der også inkluderer stykker af vinstokke fra deres egne marker. (Navnet Tack & Glue er et samspil af lyden fra guldsmedens hammer: ”TACK” og lyden fra vineriet når flaskerne bliver påfyldt vinen: ”GLOU”.)

Denne store, flotte og elegante MAGNUM flütes flaske fra Tack & Glue er deres flagskib! Med stor succes og for første gang, har man valgt at lave denne vin på kun gode årgange og dette er den første! Man har høstet nyplantet vinstokke med blot 3 år på bagen, men terroir har helt klart givet sig til kende, med stor elegance! Man har håndhøstet hele drueklaser og efterfølgende også håndpresset druerne i 1,5 time! Herefter 21 dage maceration og stadig med vildgær fra vineriet af. Små franske egetræsfade på blot 1 år har haft æren af vinen i 9 måneder. Tanniner er der, friskheden og bær intensiteten også, – “Whats not to like?!”

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.