Er du interesseret i...

Fleur de Charlotte Syrah Rosé

Château Canet blev grundlagt i 1126 af Bernard de Canet, en livslang vinentusiast. Familien Lemstra – Bake af Hollands-Newzealandsk oprindelse overtog ejerskabet i 2003 efter at have tilbragt 20 år i Bourgogne. Vingården er på 50 hektar, slottet som liger på den i dag, familie drevne ejendom er på 115 hektar og er omgivet af skove og olivenlunde.

Regionen er kendt som ”Balcons de IÁude”, som ligger i den meget vestlige del af Languedoc vinregionen, syd for Frankrig. Området er rigt på kalksten og ler. Klimaet er middelhavet, som nyder godt af påvirkningen af de to vinde: ”The Cers” (en kølig vind der kommer fra Atlanterhavet) og ”The Marin” (en middelhavsvind) Dette `dobbelte klima´ er med til at producere frisk – elegant hvidvin og fyldige rødvine.

Fleur de Charlotte består af en serie vine, skabt i forbindelse med den sidste fødte datter, ved navn Charlotte. Hun er født og opvokset imellem vingården og kælderen på Château Canet, og som den yngste generation af Lemstra-Bake familien. Vinen afspejler en ungdommelighed og elegance ligesom Charlotte.

Vinen på Château Canet er produceret bæredygtigt og efter de økologiske regler ”Terra Vitis” specifikationer siden 2003. Og i flere år har de også været HVE-3 certificeret, hvilket er det højeste niveau af certificering af den Franske regering.

På vinflaskerne finder man Château Canet´s ECO ”Friendly” logo, som vidner om vores engagement i miljøet. Alle vinene tapes på Château Canet, for at nedbringe sulfitter i vinen, så hver gang vinen presses, filtreres eller aftappes, så udskiftes ilten med nitrogen.

Denne rosevin er lavet på 100 % Syrah druer, druerne høstes tidligt på året, fra unge vinstokke med små rødder, dette gør at vinstokkene har mindre adgang til vandet i jorden. Denne tidlige høst giver smukke druer med en god syre, en masser af frugt og friskhed, det giver vinen ideelle egenskaber.

Når druerne høstes, presses de direkte nede i vinkælderen, før de fermenteres ved lav temperatur 14°C vinene modnes derefter i ståltanke, før aftapning.

Med sin klare og flotte rosa farve, får du her en meget frugtig rosevin med et strejf af jordbær og hindbær, det er en saftig og frisk rosevin.

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.