Er du interesseret i...

Bodega Corisca Albariño

Bodegas Corisca er beligende i D.O. Rias Baixas i det nordlige Galicien. Området kender vi også fra Asterix og Obelix tegneserien hvor de gæve gallere kæmpede imod romerne. 😉 Her drives et lille beskedent vinhus af den kvindelige vinmager Laura González Sainz på de beskeden 4 Ha. Laura er 2.generation og familien har været pioner i dette område, når det gjaldt fokus på økologisk dyrkning. De har været certificeret siden 2009 økologisk og har en ganske enkel filosofi omkring det at dyrke økologisk – mindst muligt indblanding i naturens gang: “Vi dyrker som vores bedsteforældre gjorde, – lytte og observerer vinstokkene, byde dem det de mangler og ikke den anden vej rundt.”

Corisca hvidvinen er dyrket på 100% Albariño druen. Druen er en lavt ydende druesort og er Rias Baixas områdets egen “national” grønne drue. De 4 ha. består af 40 år gamle vinstokke og der benyttes hvert år naturlig gær, så vinens stil vil variere år fra år. Jordbunden består af mellem størrelse af runde rulle sten og granit.

 

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.