Er du interesseret i...

Mottura Primitivo Salento Igt

En familie en historie Mottura startede sin rejse i 1927, virksomheden blev startet op af oldefar Pasquale. I dag repræsenterer den 4. generation og næsten et århundredes historie i vinindustrien. Mottura er en af de største familieejede og familiedrevne vingårde i Apulia.

I dag drives vingården af Antonio Mottura og hans barnebarn Barbara Mottura.

Et unikt land, Salento, og en unik stil. Tradition, ”knowhow” og innovation har altid været end el af Mottura stil. Lige fra begyndelsen har vi været forpligtede til af fremme autentiske og umiskendelige lokale druer, såsom Primitivo, Negroamaro, Susumaniello Fiano og Alectico, og til at bevare vinfremstillingens tradition.

Et grønt hjerte, Motturas vinmarker ligger i de bedste egnede områder for deres hjemmehørende druesorter og dyrkes efter lokale traditioner, således at hver vin er et unikt udtrykt med sit egne territorium, og med sin helt egne personlighed, historie og identitet.

I dag har Mottura ca. 200 hektar vinmarker i Campi Salentino og Cellino San Marco Lizzano og Torricella.

Motturas vinkælder har sin beliggenhed i Tuglie og er virksomhedens historiske sæde. De historiske lokaler er blevet renoveret og er tilpasset til nutidens behov og produktion. Det er her at produktionen og vinfremstillingen har sit center, aftapningsanlægget, lageret og den tøndekælder til lagring af virksomhedens mest vigtige vine er placeret.                          Lizzano, i hjertet af Primitivo di Manduria DOC zone, er den anden vingård som er dedikeret til Primitivo.

Motturas vinportefølje kan ideelt opdeles i 3 linjer: Mottura Espalier vinmarker som er 10/15 år gamle, her høster man mekanisk. Villa Mottuea Trelllis vinmarker som er 15/20 år gamle, her høster man manuelt. Le Pitre og Stilio vinmarker er 60 år gamle, og jorden her er af rød og hvid jord, her høster man manuelt.

Primitivo Salento er en dyb rød og intens rødvin, med en intens aroma fra de røde frugter, kirsebær, morbær, blåbær og aromatiske krydderurter. Denne rødvin er med sin stærke personlighed, vedholdenhed og fornøjelige bløde finish en vin der fungerer godt til velsmagende forretter og rødt kød.

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.