Er du interesseret i...

Ribas Lira 20 years Tawny Port

Quinta do Javali er en lille privatejet portvins gård med blot 26 Ha. i området Nagoselo di Douro. Området er kendt for et historisk eventyr om portvin siden slutningen af 1700 tallet. Vi er sejlet 2/3 ned af Douro floden og gået i land på højre flodbred. Vingården ejes i dag af António Mendes og han har også æren af, at være stedets Winemaker. António´s egen personlige lille serie RIBAS LIRA PORT er en eksklusiv serie med fuld fokus på gennemført smukt håndværk, blend med sit helt eget personlige præg og hvor man taler om portvin i høj kvalitet!  Ud af de 26 Ha. er de 18 Ha. kun druer der går til portvin, de sidste 8 Ha. dyrkes der også druer, men til produktion af hvidvin og rødvin. De klassiske og historiske Douro terrasser står stringent med de ranke vinstokke og er et smukt syn i morgen disen! Terrasserne er beliggende 150 – 300 moh. og består af de klassiske portvins druer.

Ribas Lira 20 Years Tawny Port er manuel høstes druerne, som plukkes og lægges i 20 kg. små plastkasser, og som herefter hurtigt fragtes til vingårdens eget presseri. Alt i processen fra høst til portvinen flaskes – foregår på gården selv. Der håndsortes i drueklaserne inden presning og filtreres meget let, hvilket medfører mange smags aromaer og en let uklar portvin. Portvinen er min. 6 år gammel og blendet udvælges personligt af Antonio – både i stil, fyldighed og hvilken karakter eftersmagen skal give i nydelse for den som får æren af ét glas. 😉

RIBAS LIRA PORTVIN serien er helt unikt kun godkendt til export til Danmark – hos importøren Wine Service ApS ved Sorø, – hvilket vi med stor stolthed gerne bryster os af!

Som Antonio selv siger: ” Min personlige portvinsserie som medfører “hidden treasure” i vinens karakter – det skal opleves med sind og hjerte!”

Portvinen kan have let bundfald i flasken, derfor anbefales det at den dekanteres inden skænkning.

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.