Ribas Lira 30 years Tawny Port

848,16 kr.

0.1/5

Quinta do Javali er en lille privatejet portvins gård med blot 18 Ha. i området Nagoselo di Douro. Området er kendt for et historisk eventyr om portvin siden slutningen af 1700 tallet. Vi er sejlet 2/3 ned af Douro floden og gået i land på højre flodbred. Vingården ejes i dag af António Mendes og han har også æren af, at være stedets Winemaker. António´s egen personlige lille serie RIBAS LIRA er en eksklusiv serie med fuld fokus på gennemført smukt håndværk, blend med sit helt eget personlige præg og hvor man taler om portvin i høj kvalitet!  De klassiske og historiske Douro terrasser står stringent med de ranke vinstokke og er et smukt syn i morgen disen! Terrasserne er beliggende 150 – 300 moh. og består af de klassiske portvins druer.

Ribas Lira Tawny Port er manuel høstes druerne, som plukkes og lægges i 20 kg. små plastkasser, og som herefter hurtigt fragtes til vingårdens eget presseri. Alt i processen fra høst til portvinen flaskes – foregår på gården selv. Der håndsortes i drueklaserne inden presning og filtreres meget let, hvilket medfører mange smags aromaer og let uklar portvin.

Som Antonio selv siger: ” Min personlige portvinsserie som medfører “hidden treasure” i vinens karakter – det skal opleves med sind og hjerte!”

30 på lager

Produktinformation

Vægt 1 kg
Land

Portugal

Område

Douro

Druesort

Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinto Cão, Touriga Nacional og Tinta Barroca.

Alkohol Procent

20,5%

Dyrkningsmetode

Bæredygtigt

Fad/Ståltank

min. 30 år på træfade.

Smagsnoter

Blommer, Brombær, Figner, Karamelliseret valnødder, Læder, Mandler, Ristet valnød, Svesker, Tobak

Produkt information
Vinen:
Servering: