Er du interesseret i...

Zlati Gric Rosé

Zlati Gric har en smuk og unik beliggende i hjertet af  Slovakiske Styria, på de sydlige skråninger af  bjergkæden Pohorje. Vingården har været en del af  området i århundrede, og de specifikke mikroklimatiske forhold skabte et perfekt landskab,  til at fremstille friske, aromatiske og elegante vine.  Som er en af de mest spændende vinvoksende områder i Slovenien. Zlati Gric´s vingård er rangeret blandt de mest arkitektonisk fascinerende vingårde i Euoropa. Med deres gunstige klima er Zlati Gric et af de mest spændende vindyrkende områder i Slovenien. På den 70 hektar store vingård mødes romance, mystik og en rig kultur arv af fortællinger om Zlati Gric og deres vine. Vinene fra Zlati Gric er delt op i tre grupper den klassiske, hvor man stræber efter friskhed, aroma og elegance. Reserva her kommer druerne fra udvalgte og meget gamle vinstokke, hvor de modnes i gamle træfade. Den mousserende vin  fremstilles på den traditionel måde, modnes i en vinkælder tæt på Carthusian klosteret af Zicka Kartuzija til Zlati Gric, som har eksisteret siden 1200 tallet.

Rosé er fremstillet på druen blaufrankisch, når druen er blevet presset ligges den til gæring på ståltanke et par uger, før den tapes på flaske. Rosé har en flot rosa farve, en intens aroma, en frisk frugtig smag og en dyb og behagelig eftersmag.

Så bliv erhvervskunde hos WineService?

Ønsker du at handle på WineService, så send en ansøgning med firmaoplysninger som beskrevet herunder, og vi vender retur til dig.